Bereikbaarheid

De kasteelpraktijk is gemakkelijk bereikbaar, welk vervoermiddel je ook kiest.
Wie graag alle opties op een rijtje ziet kan dat via https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/home

Ook wij zetten ze graag even voor jou op een rijtje:

Te voet? De praktijk ligt op ongeveer 2 km van het station van Heide. Dat is een mooie wandeling van 20 tot 25 minuten ofwel ongeveer 3000 stappen.

Met de fiets? Onze praktijk ligt ongeveer een halve km van de fietsostrade F14 zit (Antwerpen-Roosendaal) https://fietssnelwegen.be/fietssnelwegen/F14. In ongeveer 1 uur fietsen vanuit Antwerpen, een halfuur vanuit Ekeren en een kwartier vanuit Kapellen fiets je tot bij ons. Ook voor mensen van Heide en Kalmthout is de praktijk binnen een veilige fietsafstand bereikbaar. Er zijn 101 redenen om met de fiets te komen : fietsen is gezond, fietsen maakt je hoofd even vrij en fietsen is fijn, zeker als het mooi weer is.

Met het openbaar vervoer? Wie met het openbaar vervoer komt, kan dit zowel met de trein als met de bus.
De praktijk ligt op 2 km van het station van Heide. https://www.belgiantrain.be/nl. Van daaruit kan je een blue bike huren https://www.blue-bike.be/nl/zoek-een-blue-bike-punt?tid_i18n=12 of je kan vandaaruit kiezen voor een wandeling naar de praktijk.

De bushalte Golflei is op 650m https://www.delijn.be/nl/routeplanner/

Met de auto? Als je een gps instelt zal die je via de Heidestraat-Noord de Larikslaan insturen. Daar is er meteen aan de linkerkant een groene ijzeren poort, daar moet je in rijden. Parkeergelegenheid is er rechts rond het kasteel of aan de aan de kant van de Larikslaan.

Op het domein? Onze ingang is aan de achterkant van het gebouw gelegen. Neem de trap naar beneden en open de groene deur. Je gaat gewoon rechtdoor, de wachtruimte ligt net voorbij de tweede binnendeur.